Business Hi-Tech

Ministerul Comunicaţiilor l-a scos din boardul Romtelecom pe Romeo Medan

Autor: Adrian Seceleanu

10.11.2010, 17:00 439

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI),care gestionează acţiunile statului la cel mai mare operator localde telefonie fixă (45,99%) şi-a schimbat unul dintre cei doireprezentanţi din Consiliul de Administraţie al Romtelecom,potrivit datelor de pe pagina web a companiei.

Astfel, noul reprezentant al MCSI în boardul Romtelecom esteDaniel-Cătălin Niculescu, care îl înlocuieşte pe Romeo Medan.Celălalt reprezentant al statului rămâne Florin Juncu.

Potrivit datelor din declaraţia de avere a lui Medan,participarea la şedinţele de CA ale Romtelecom este retribuită înmedie cu peste 2.800 de lei pe lună. Medan, care este în continuareconsilier personal la MCSI, a câştigat într-o perioadă de cinciluni (ianuarie - mai 2009) suma de 14.244 lei. Un apropiat alfostului ministru PD-L Gabriel Sandu, Romeo Medan a fost trimis careprezentant al intereselor statului şi în CA-urile de la PoştaRomână şi SN Radiocomunicaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO