Business Hi-Tech

Mişcare curajoasă: La mai puţin de un an după dezastrul cu Note 7, Samsung nu renunţă la model şi pregăteşte lansarea noului Galaxy Note 8

Mişcare curajoasă: La mai puţin de un an după...

Autor: Alex Ciutacu

18.07.2017, 15:44 233

După mai puţin de un an de la momentul în care compania a retras de pe piaţă mii de produse Galaxy Note 7 pentru că prezentau pericol de explozie, Samsung pregăteşte lansarea modelului Galaxy Note 8, potrivit CNN Money.

„Modelul Galaxy Note 8 va fi lansat luna viitoare. Cel mai probabil va fi pus în vânzare în septembrie sau octombrie, în funcţie de ţară”, a confirmat marţi un purtător de cuvânt al companiei Samsung.

Iniţial, vestea a fost livrată de DJ Koh, directorul Samsung pe comunicaţii, care a spus într-o conferinţă de presă în Taiwan că modelul Galaxy Note 8 va fi lansat „în ultima săptămână din august”.

Samsung rămâne o companie consecventă în ceea ce priveşte perioada de lansare a modelelor Note, acestea fiind lansate de obicei în august pentru a da produsului timp pe piaţă înainte de lansarea noului model de la Apple din septembrie.

„Imaginea Galaxy Note 8 nu va fi afectată foarte mult de incidentele legate de Note 7 deoarece între timp Samsung a mai lansat modelele S8 şi Note Fan Edition”, spune Kiranjeet Kaur, analist al firmei de cercetare IDC.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO