ZF 24

Mobuy lansează o aplicaţie pe smartphone pentru oferte în funcţie de locaţia utilizatorului

Mobuy lansează o aplicaţie pe smartphone pentru oferte...

Autor: Adrian Seceleanu

05.09.2013, 21:13 1008

Compania Mobuy Solutions, fondată anul trecut de William Simon Sterns, Mihai Pocorschi şi Răzvan-Andrei Mărgineanu, a lansat o aplicaţie pentru smartphone-uri Apple sau cu sistemul de operare Google Android care le permite utilizatorilor să cumpere la preţuri reduse produse şi servicii de la o serie de magazine partenere, clienţii fiind notificaţi de existenţa promoţiilor atunci când se află în apropierea magazinelor.

„Mobuy este prezent în mai mult de 40 de locaţii partenere din Bucureşti, cu planuri pentru o expansiune rapidă atât pe plan local, cât şi internaţional. Dintre brandurile partenere menţionăm: KFC, Pizza Hut, Puma, Douglas, The Body Shop, Diverta, Boarder’s Shop, Surmont Bikes & Boards Store şi Bicicleta”, potrivit reprezentanţilor companiei. Pentru a accesa reducerea, utilizatorii trebuie să apropie smartphone-ul de un echipament special aflat lângă casele de marcat.

„Dorim să trimitem oferte relevante utilizatorilor noştri, în funcţie de preferinţele acestora”, a declarat William Sterns, CMO şi cofondator al Mobuy Solutions. 

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO