Motorola: Vrem să ajungem în top trei jucători de pe piaţa locală de smartphone-uri

14 sep 2017 Autor: Ioana Nita

Vladislav Ivanov, directorul general al diviziei mobile Lenovo pentru regiunea Europa de Sud-Est: „Planul nostru este să atingem o cotă de piaţă de minim 10% şi să ajungem pe locul trei în următoarele trei trimestre pe plan local.

La nivelul regiunii Europa de Sud-Est, în decurs de şase luni, s-au vândut aproape 18.000 de telefoane mobile Moto Z, din care circa 1.500 în România.

Compania chineză Lenovo, cel mai mare producător de PC-uri din lume, ţinteşte să ajungă în top trei cei mai mari jucători de pe piaţa locală de smartphone-uri până la jumătatea anului viitor prin intermediul brandului de origine americană Motorola, achiziţionat în urmă cu trei ani. „Planul nostru este să atingem o cotă de piaţă de minimum 10% şi să ajungem pe locul trei în următoarele trei trimestre pe plan local. Începem să investim masiv pentru a ne face loc pe piaţă în faţa competiţiei. Am reuşit să listăm smartphone-urile Motorola şi la operatori”, a declarat Vladislav Iva­nov, directorul general al diviziei mo­bile Lenovo pentru regiunea Eu­ropa de Sud-Est. El a fost numit la con­ducerea operaţiunilor diviziei mobile din regiune în februarie anul trecut, atunci când compania chineză a se­parat businessul de telefoane mobile.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2017

 
Cuvinte cheie:
piata
, motorola
, smartphone
, jucatori
, top
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide