Business Hi-Tech

msg systems va angaja încă 50 de persoane la Cluj-Napoca

Autor: Mediafax

03.05.2011, 23:30 481

Furnizorul german de servicii de consultanţă şi soluţii IT msgsystems va angaja la centrul de competenţe din Cluj-Napoca încă 50de persoane până la sfârşitul anului, consolidarea unităţii fiindunul dintre obiectivele pentru 2011. msg systems a deschis centruldin Cluj în urmă cu doi ani şi are, în prezent, aproape 100 deangajaţi.

"Centrul de competenţă din Cluj reprezintă o locaţie strategicăde dezvoltare pentru concernul german, în care se formează o echipăde specialişti IT care să participe alături de colegii din Germaniala realizarea de sisteme software complexe, destinate unor clienţide prima mână, ca de exemplu BMW, Audi, Vienna Insurance Group,Daimler sau Allianz", se arată într-un comunicat al companiei.

"Anul trecut, afacerile din Cluj au fost de 740.000 euro, încreştere cu 68,2% faţă de anul anterior, când s-a situat la 440.000euro", a declarat Radu Jinga, directorul general al msg systemsRomânia. msg systems are 3.000 de angajaţi la nivel mondial, iarcentrul de competenţă din Cluj a fost deschis la finalul anului2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO