Business Hi-Tech

Mutare fără precedent a Orange pe mobil: net nelimitat de vineri până duminică timp de 2 ani pentru abonaţi

 Mutare fără precedent a Orange pe mobil: net nelimitat...

Autor: Adrian Seceleanu

08.09.2016, 17:15 44389

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, le va oferi internet gratuit de vineri până duminică pe toată durata de 2 ani a contractului clienţilor care achiziţionează sau prelungesc un contract de abonament cu o valoare de peste 14 euro (oferte de voce) sau 12 euro (abonamente pentru servicii de internet), conform unui anunţ al operatorului.

“Clienţii care activează sau reînnoiesc un abonament din oferta curentă de voce mai mare de 14 euro sau unul de date mai mare de 12 euro pe o perioadă de 24 luni beneficiază de internet nelimitat în fiecare weekend pe toată perioada contractuală”, conform datelor comunicate de operator.

„Românii consumă din ce în ce mai mult internet mobil, iar aceasta este o tendinţă ce va continua să crească în perioada urmatoare. Ne dorim ca ofertele Orange să reflecte nevoile în schimbare ale clienţilor, iar oferta de toamnă pentru abonaţi face acest lucru. Mai mult, pentru a face tranziţia dinspre perioada vacanţelor şi a concediilor către începutul şcolii sau revenirea la birou, am pregătit weekend-uri cu internet 4G gratuit pentru toţi abonaţii, precum şi reduceri la dispozitive mobile şi accesorii” a declarat Yves Martin, Chief Marketing Officer la Orange România.

Compania a mărit şi resursele incluse în planurile tarifare. “Abonamentele Orange Me primesc acum resurse suplimentare de internet în reţeaua naţională, începând cu Orange Me 8. Acestora se adaugă şi internet şi voce în roaming, începând cu Orange Me 17.”

Compania a modificat ofertele şi pentru clienţii business. “Micii întreprinzători au parte, de asemenea, de internet gratuit nelimitat în weekend şi de reduceri la dispozitive mobile şi accesorii, precum şi de alte noutăţi prin pachetele dedicate Orange Pro. Acestea oferă mai multe resurse de roaming lunare incluse în abonament începând cu Orange Pro 16, iar pachetul Orange Pro 12 are acum mai mult internet mobil în reţeaua naţională”.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO