Business Hi-Tech

Neogen a cumparat ResurseUmane.ro

12.11.2004, 00:00 22

Furnizorul de servicii online autohton Neogen a achizitionat portalul dedicat recrutarii de profesionisti ResurseUmane.ro realizat de SmarTree Romania, divizia specializata in outsourcing a grupului britanic SmarTree Ltd. London.
Valoarea contractului nu a fost facuta publica. ResurseUmane.ro are peste 80.000 de utilizatori inregistrati, fiind unul dintre cele mai longevive servicii de acest gen din Romania (lansat in 2000). Portalul se adreseaza segmentului "premium" de pe piata, avand ca baza de clienti agentiile de recrutare si specialistii de resurse umane din compani multinationale, iar ca public-tinta managementul superior si mijlociu.
Neogen detine deja liderul pietei de recrutare online BestJobs.ro, care are in prezent 300.000 de utilizatori inregistrati si peste 2.000 de oferte de locuri de munca afisate pe site. ?Diferentierea dintre ResurseUmane si BestJobs este una de accent, pus pe calitatea si profilul candidatilor, nu pe volumul mare al acestora. De asemenea este o diferenta de imagine: angajatorii isi vor asocia imaginea cu cea a companiilor de top care folosesc acest serviciu, precum si cu imaginea de serviciu premium a portalului ResurseUmane.ro", a declarat pentru ZF Calin Fusu, director general al Neogen.
Neogen a fost fondata in 2000, de cinci intreprinzatori romani, care sunt si actionarii principali. SmarTree Romania si-a inceput activitatea sub numele ResurseUmane.ro, fiind preluata in 2001 de compania britanica SmarTree.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO