Business Hi-Tech

New York Times va începe să ceară bani pentru conţinutul online

New York Times va începe să ceară bani pentru conţinutul online

Autor: Adrian Voicu

17.03.2011, 20:03 33

Publicaţia New York Times a anunţat joi că va începe să cearăbani pentru accesul la articolele publicate pe site şi peaplicaţiile smartphone-urilor începând cu 28 martie, informează ABCNews.

"Astăzi marcăm o tranziţie importantă pentru New York Times odată cu introducerea abonamentelor", este de părere publisherulArthur Sulzberger Jr, într-o scrisoare adresată cititorilor.

"Este un pas important şi sperăm că îl veţi vedea drept oinvestiţie în The Times, una care ne va întări capacitatea de aoferi jurnalism de înaltă calitate cititorilor din întreaga lume peorice platformă. Schimbarea îi va afecta în principal pe cei caresunt consumatori de conţinut de pe site-ul nostru şi de peaplicaţiile mobile".

Publicaţia va începe programul cu cititorii din Canada pentru aputea "acorda cât mai bine experienţa clienţilor".

Pe NYTimes.com, cititorii vor putea viziona 20 de articole lunargratuit, după cele 20 de articole fiind instituită o taxă de 15dolari pe lună pentru acces total la site şi aplicaţiile pentrusmarphone-uri.

Abonamentul lunar pentru accesarea site-ului şi a ştirilor de peaplicaţii precum iPad va fi între 15 şi 20 de dolari. Pentru 35 dedolari pe lună, cititorii vor obţine acces la conţinutul New YorkTimes de pe toate platformele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO