Business Hi-Tech

Niculae Pleşa a revenit pe „orbita“ RCS&RDS, dar nu mai face parte din managementul gigantului din cablu, ci lucrează pentru unul dintre „sateliţi“

Niculae Pleşa

Niculae Pleşa

Autor: Adrian Seceleanu

08.03.2016, 20:13 1897
Niculae Pleşa, unul dintre managerii cunoscuţi din piaţa locală de comunicaţii, care a fost vicepreşedinte pe segmentul comercial şi de marketing al companiei de cablu RCS&RDS din anul 2009 până în 2013, a reînceput să lucreze, de la finele anului trecut, pentru creşterea bazei de clienţi a companiei controlate de antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea, însă nu direct, ci printr-unul din „sateliţii“ gigantului din cablu - micul operator de cablu Clever Media Network (CMN), au declarat pentru ZF mai multe surse din industrie.
 
„Din octombrie 2015 Niculae Pleşa este parte a proiectului Clever Media Network, alături de Adrian Tomşa. Pleşa a recrutat oameni de vânzări în special de la compania UPC, cu care lucrase anterior în RCS&RDS. Activitatea este desfăşurată în principal în jurul Bucureştiului, unde compania vinde în numele RCS&RDS“, a spus pentru ZF una dintre surse.

Niculae Pleşa şi Adrian Tomşa - şeful CMN - nu au putut fi contactaţi, iar reprezentanţii RCS&RDS nu au răspuns întrebărilor ZF legate de acest subiect până la închiderea ediţiei.

Unul dintre cei şase coordonatorii ai echipelor de vânzări de la CMN este din noiembrie 2015 Ovidiu Marian Cristian, care a fost residential sales manager la UPC timp de 9 luni în 2014, după ce anterior lucrase timp de 4 ani pentru RCS&RDS. Compania mai are alţi cinci coordonatori de vânzări, însă nu există date publice privind identitatea acestora.

Conform datelor de pe reţeaua LinkedIn directorul comercial al Clever Media Network este Marius Cristea, care a lucrat în perioada 2004 - 2014 în cadrul RCS&RDS pe diferite poziţii, de la cea de coordonator tehnic până la cea de coordonator al vânzărilor pe segmentul rezidenţial. După ce a plecat de la RCS&RDS Cristea a fost director comercial la compania Global Fiber Communications din Republica Moldova, proiect în care este implicat Niculae Pleşa. Din noiembrie 2015, Cristea a preluat poziţia de director comercial în cadrul CMN.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO