Business Hi-Tech

Nikolai Beckers îşi va încheia mandatul în fruntea Telekom România

Nikolai Beckers a avut un mandat-provocare, de rebranding al companiei

Nikolai Beckers a avut un mandat-provocare, de rebranding al companiei

Autor: Adrian Seceleanu

18.11.2015, 00:08 12273
Grupul german Deutsche Telekom şi cel elen OTE, acţionarii majoritari ai grupului Telekom, cel mai mare furnizor de servicii de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţa locală, discută numirea unui nou CEO pentru operaţiunile din România, un business de un miliard de euro pe an, în contextul în care Nikolai Beckers îşi va încheia mandatul, au declarat pentru ZF mai multe surse din industrie.
 
Contactaţi de ZF, reprezentanţii grupului au precizat că nu doresc să comenteze informaţia. „Nu comentăm pe baza zvonurilor”.
 
Germanul Nikolai Beckers, care a venit în România în aprilie 2013 de la T-Systems Franţa, a avut unul dintre cele mai dificile mandate de CEO din istoria grupului local, el având misiunea de realiza integrarea operaţională a foştilor operatori Cosmote şi Romtelecom şi administrând trecerea grupului la brandul Telekom, cel mai mare şi mai complex rebranding de pe piaţa locală de comunicaţii.
 
Conform informaţiilor obţinute de ZF, Deutsche Telekom şi OTE au încă discuţii privind noul şef al operaţiunilor de la Bucureşti, unul dintre numele vehiculate pentru preluarea postului fiind cel al lui Miroslav Majoros - preşedinte al boardului şi CEO al Slovak Telekom.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO