Business Hi-Tech

Noul director de HR al Vodafone este românul Florin Petrescu, venit de la Citi Rusia

Florin Petrescu

Florin Petrescu

Autor: Adrian Seceleanu

25.05.2016, 00:07 3223

Vodafone, una dintre cele mai mari companii din România, care are peste 3.000 de angajaţi, l-a recrutat pentru poziţia de director de resurse umane pe Florin Petrescu, unul dintre cei mai puternici manageri români din industrie, care ocupa o poziţie simulară pentru banca americană Citi la Moscova.

„Vodafone România îl numeşte pe Florin Petrescu în funcţia de HR Director şi mem­bru în echi­pa executivă de ma­nage­ment, în­ce­pând din 6 iunie 2016. În pre­zent, Florin Petrescu este HR Direc­tor în ca­drul Citi­bank pentru grupul de ţări for­mat din Rusia, Ucraina şi Ka­zah­stan, care însumează 4.000 de anga­jaţi“, conform reprezen­tan­ţilor companiei.

Petrescu, un absolvent al Fa­cul­tăţii de Comerţ din cadrul ASE, a lucrat pentru Citi timp de 16 ani, perioadă în care a deţinut mai multe roluri de coordonare în domeniul resurselor umane la ni­vel naţional şi regional, atât în birourile companiei din România şi din Marea Britanie, cât şi din alte ţări.

Petrescu îl înlocuieşte pe indianul Arun Krishna­mur­thy, al cărui mandat în poziţia de HR Director al Voda­fone România se încheie la 1 iulie 2016. Compania de tele­fonie mobilă a mai recrutat recent doi români în pozi­ţii cheie din echipa de conducere: Valeriu Nistor - director co­mercial pe segmentul business şi Cătălin Buliga - director de tehnologie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO