Noul preşedinte al ANCOM Adrian Diţă primeşte un vot de neîncredere de la guvern şi este din nou convocat în Parlament să ofere explicaţii despre situaţia instituţiei

15 sep 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Guvernul Tudose i-a transmis un mesaj dur noului preşedinte al ANCOM Adrian Diţă, instalat în funcţie tot de coaliţia PSD-ALDE în urmă cu 4 luni, propunând Parlamentului să-i numească vicepreşedinţi ai autorităţii pe Eduard Lovin şi Bogdan Iana - cei mai importanţi doi oameni din fosta echipă de conducere a arbitrului telecom, care au fost concediaţi de Diţă fără explicaţie, printr-o operaţiune fulger de reorganizare a instituţiei.

Decizia guvernului PSD - ALDE de a îi propune ca vicepreşedinţi ai ANCOM tocmai pe Lovin şi Iana - oameni scoşi din echipa de conducere a ANCOM fără explicaţii şi “exilaţi” apoi într-un sediu secundar al instituţiei până la expirarea preavizului - dă pentru prima oară o aură de credibilitate zvonurilor care circulă de multă vreme în industrie, potrivit cărora coaliţia guvernamentală începe să ia în calcul o schimbare la vârful ANCOM.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.09.2017

 
Cuvinte cheie:
ancom
, institutie
, guvern
, parlament
, presedinte
, explicatii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide