Business Hi-Tech

Noul Samsung S8 va include tehnologii de recunoaştere facială

Noul Samsung S8 va include tehnologii de recunoaştere...

Autor: Adrian Seceleanu

17.03.2017, 00:00 461
Noul smartphone Samsung Galaxy S8, care urmează să fie prezentat oficial la finele acestei luni, va include tehnologii de securitate de top, precum recunoaştere facială, pentru a se evidenţia de gama iPhone de la Apple, scrie Bloomberg, citând surse apropiate companiei sud-coreene. Galaxy S8 va combina mai multe tehnologii de securitate, respectiv un cititor de amprente, dar şi recunoaşterea irisului şi a feţei utilizatorilor. Tehnologiile de recunoaştere facială şi a irisului vor fi utilizate, spre exemplu, pentru validarea plăţilor digitale cu telefonul prin serviciul Samsung Pay, conform Bloomberg. Compania discută deja cu băncile pentru a implementa acest sistem.

Samsung are nevoie ca noul S8 să fie un hit pe piaţă după dezastrul terminalului Note 7, care a fost retras de pe piaţă şi care a costat compania poziţia de lider global pe piaţa de smartphone-uri şi 6 miliarde de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO