Business Hi-Tech

Noul şef al centrului de servicii al Vodafone din Romania vine din Budapesta

Noul şef al centrului de servicii al Vodafone din...

Autor: Adrian Seceleanu

07.03.2017, 00:05 467

Denes Lang, 41 de ani, care este din februarie 2014 şeful centrului de servicii din Budapesta al Vodafone, a preluat la finele lunii ianuarie şi poziţia de director general al centrului de servicii operat de grupul britanic de comunicaţii în Romania prin intermediul companiei Vodafone Shared Services Romania, conform unui document publicat de com­pa­nie în Monitorul Oficial. Com­pa­nia a fost înfiinţată în aprilie 2014 pentru a fur­niza servicii de suport IT pentru sub­sidiarele grupului.

"Adunarea generală a asociaţilor Vo­da­fone Shared Services Romania apro­bă nu­mirea în funcţia de adminis­trator al societăţii Vodafone Shared Ser­vices Ro­mania - S.R.L. începand cu data de 27.01.2017, pentru o perioada de 3 ani, respectiv pană la data de 27.01.2020 a dlui Lang Denes, cu domiciliul declarat în Un­garia. Se aprobă numirea dlui Lang Denes în funcţia de director general al societăţii Vodafone Shared Services Romania - S.R.L., începand cu data de 27.01.2017", conform datelor din documentul publicat de Vodafone în Monitorul Oficial.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO