Business Hi-Tech

Noul şef al Uber: Această companie trebuie să se schimbe

Noul şef al Uber: Această companie trebuie să se schimbe

Autor: Adrian Seceleanu

01.09.2017, 00:00 458

„Această companie trebuie să se schimbe, pentru că ceea ce ne-a adus până la această etapă de dezvoltare nu ne va ajuta să trecem şi la următorul nivel”, le-a spus angajaţilor Dara Khosrowshahi, noul CEO al Uber, în cadrul primei întâlniri avute din noua sa calitate la sediul central din San Francisco, scrie Reuters.

Uber, care a devenit un gigant cu operaţiuni la nivel global şi care a răvăşit industria de taxi prin aplicaţia care le permite proprietarilor de autoturisme să ofere servicii de transport, inclusiv în România, a fost implicată în ultimul an într-un şir de scandaluri care au culminat cu concedierea lui Travis Kalanick, cofondator şi CEO, în iunie.

Khosrowshahi, care vine la Uber din poziţia de CEO al Expedia, companie online care oferă servicii de rezervare turistică şi bilete de avion, le-a mai spus angajaţilor că Uber se va lista la bursă în 18 până la 36 de luni. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO