Business Hi-Tech

O enciclopedie a Internetului autohton

25.01.2001, 00:00 36



Compania Miriabilis Media a lansat de curand pe piata romaneasca produsul portal. ro, un CD dedicat Internetului romanesc.

"portal.ro este o veritabila enciclopedie a net-ului autohton, prima de acest fel realizata in Romania",a declarat Ziarului Financiar Nathalia Munteanu, communication & advertising manager la Mirabilis Media.

CD-ul produs de noi se adreseaza atat utilizatorilor casnici cat si celor institutionali care doresc sa-si instruiasca personalul sau clientii".

CD-ul portal.ro listeaza marea majoritate a site-urilor cu terminatia .ro, ordonate pe categorii, in ordine alfabetica, si ofera posibilitatea parcurgerii offline, direct de pe calculatorul personal, aproape in totalitate a Internetului romanesc.

Portal.ro inglobeaza si un manual interactiv de web, destinat celor care vor sa-si imbunatateasca abilitatile de navigare: ce este si cum a aparut Internetul, despre www, facilitatile Internetului ( e-mail, chat, FTP, searching), site-uri si portaluri care s-au impus pe plan mondial.

De asemenea, portal.ro ofera si informatii de interes general ( administratie publica si, locala, date statistice etc.)

Pretul CD-ului portal.ro este de 269.000 de lei . Mirabilis Media dispune si de o retea de site-uri: www.portal.ro, www.net-info.ro, www.culinar.ro, www.cartipostale.ro, www.adserver.ro, www. analyser.ro, www.programetv.com

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO