Business Hi-Tech

O firmă care monitorizează aplicaţiile mobile a primit o finanţare de 63 mil. $

O firmă care monitorizează aplicaţiile mobile a primit...
15.01.2016, 00:00 265

Start-up-ul american App Annie care monitorizează numărul de descărcări şi de utilizatori ai aplicaţiilor mobile a primit o finanţare de 63 de milioane de dolari de la firma de investiţii Greenspring Associates, scrie Business Insider.

„Este evident pentru toată piaţa că aplicaţiile sunt viitorul web-ului.Această finanţare ne va permite să accelerăm dezvoltarea industriei de produse pentru dezvoltatorii de aplicaţii şi ne va ajuta să construim echipe puternice care să livreze informaţii relevante pentru dezvoltatori“, spune Bertrand Schmitt, CEO al App Annie. 

Din 2010, start-up-ul cu sediul principal la San Francisco a primit finanţări de peste 157 de milioane de dolari de la investitori precum Greycroft Partners, IDG Capital Partners, Institutional Venture Partners şi Sequoia Capital.

Platforma App Annie este folosită de peste 500.000 de dezvoltatori de aplicaţii pentru a monitoriza evoluţia celor un milion de aplicaţii de pe platformă. În prezent compania are 425 de angajaţi în cele 15 birouri internaţionale din Londra, Berlin, Paris. Oana Stupinean

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO