Business Hi-Tech

O platformă online de interviuri din Timişoara a fost evaluată la 200.000 euro

O platformă online de interviuri din Timişoara a fost...

Autor: Ioana Nita

24.05.2017, 00:05 451

Start-up-ul SkillView din Timi­şoara, care a dezvoltat o platformă ce  permite companiilor să realizeze in­terviuri de recrutare online, a obţinut o investiţie de 20.000 euro de la fondul de accelerare clujean Risky Business, alături de antreprenorii Sergiu Biriş, fondatorul Trilulilu şi Zonga, şi Cristian Anghel, în schimbul unei participaţii de 10% a acestuia în cadrul firmei.

„Aceasta este prima investiţie primită de SkillView, proiectul fiind în teste până la implicarea Risky Business. Investiţia le va permite celor doi fondatori tehnici să dezvolte platforma până la nivelul necesar lansării pe piaţă“, a declarat Bogdan Colceriu, cofondator al Risky Business. Până în prezent platforma SkillView, dezvoltată de Răzvan Avram şi Alexandru Aciu, a fost folosită doar în grup controlat pentru testare.

„SkillView va permite foarte curând ca specialişti externi să intervieveze candidaţi pentru orice post, în orice companie, devenind astfel un marketplace pentru interviurile de angajare“, a menţionat Răzvan Avram, fondator al Skillview.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO