O soluţie online de securitate IT a câştigat premiul cel mare la competiţia pentru start-up-uri Innovation Labs

24 mai 2017 Autor: Ioana Nita

Start-up-ul Pentest-Tools.com, care a dezvoltat un serviciu online ce le permite utilizatorilor să testeze singuri securitatea unui site, a câştigat premiul cel mare în cadrul ediţiei de anul acesta a Innovation Labs, programul de mentorat şi dezvoltare pentru tinerii pasionaţi de tehnologii creative şi antreprenoriat. 

Pentest Tools este deja o soluţie funcţională prin intermediul căreia utilizatorii pot solicita rularea tuturor testelor disponibile pentru un URL specificat, obţinând o diagnoză a vulnerabilităţilor şi recomandări privind optimizarea site-ului. În total, 450 de echipe s-au înscris la startul hackatonului Innovation Labs, în finală rămânând doar 16 dintre start-up-uri.

În afară de Pentest-Tools.com, celelalte echipe premiante de anul acesta au fost  Visage Cloud, YardLabs, iOLA şi Werit, care au câştigat premiile „Best Business”, „Best Product” şi respectiv „Best Pitch”.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.05.2017

 
Cuvinte cheie:
castigare
, online
, premiu
, securitate
, solutie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide