Business Hi-Tech

O soluţie online de securitate IT a câştigat premiul cel mare la competiţia pentru start-up-uri Innovation Labs

O soluţie online de securitate IT a câştigat premiul...

Autor: Ioana Nita

24.05.2017, 00:00 246

Start-up-ul Pentest-Tools.com, care a dezvoltat un serviciu online ce le permite utilizatorilor să testeze singuri securitatea unui site, a câştigat premiul cel mare în cadrul ediţiei de anul acesta a Innovation Labs, programul de mentorat şi dezvoltare pentru tinerii pasionaţi de tehnologii creative şi antreprenoriat. 

Pentest Tools este deja o soluţie funcţională prin intermediul căreia utilizatorii pot solicita rularea tuturor testelor disponibile pentru un URL specificat, obţinând o diagnoză a vulnerabilităţilor şi recomandări privind optimizarea site-ului. În total, 450 de echipe s-au înscris la startul hackatonului Innovation Labs, în finală rămânând doar 16 dintre start-up-uri.

În afară de Pentest-Tools.com, celelalte echipe premiante de anul acesta au fost  Visage Cloud, YardLabs, iOLA şi Werit, care au câştigat premiile „Best Business”, „Best Product” şi respectiv „Best Pitch”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO