Business Hi-Tech

Oliviera.ro, după tranzacţia cu Takeaway.com: Ne-am angajat să creştem anual veniturile cu 150%

Vladimir Davchev, unul dintre fondatorii HelloHungry şi CEO-ul Oliviera

Vladimir Davchev, unul dintre fondatorii HelloHungry şi CEO-ul Oliviera

Autor: Ioana Nita

26.02.2018, 00:06 1074

♦ Takeaway.com, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de comenzi online de mâncare din Europa, a achiziţionat grupul bulgar Hello Hungry, din care fac parte platformele online Oliviera.ro şi BGMenu.bg, pentru suma de peste 10 milioane euro.

Hello hungry SA, compania care administrează platforma locală de comenzi de mâncare Oliviera.ro, parte a grupului bulgar Hello Hungry, s-a angajat să crească anual cu 150% în următorii ani în urma tranzacţiei cu Takeaway.com, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profil din Europa. Takeaway.com a anunţat la finalul săptămânii trecute achiziţia grupului bulgar Hello Hungry, care deţine şi platforma BGmenu.com - cel mai mare serviciu de comenzi de mâncare online şi de catering din Bulgaria, tranzacţia ridicându-se la circa 10,5 milioane euro.

„Impactul achiziţiei Oliviera.ro de către Takeaway.com asupra pieţei comenzi online de mâncare din România va fi extrem de puternic şi va trece chiar de graniţele pieţei de profil. Este o tranzacţie care ajută ecosistemul local şi care dă încredere antreprenorilor să depună în continuare efort pentru businessurile lor. Investiţiile de pe plan local vor înregistra o creştere foarte mare, care va fi continuă pe termen lung. Resursele vor merge către vânzări, marketing şi serviciile de livrare, astfel încât să înregistrăm rate de creştere de trei cifre şi să realizăm infrastructura necesară pentru a satisface cererea şi a asigura calitatea serviciilor“, a declarat pentru ZF Vladimir Davchev, unul dintre fondatorii Hello Hungry şi CEO-ul Oliviera. El va rămâne în echipa de management a grupului Hello Hungry.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO