Business Hi-Tech

OLX atacă şi piaţa profesională de anunţuri imobiliare online

OLX atacă şi piaţa profesională de anunţuri...

Autor: Ioana Nita

22.07.2016, 00:01 1656

OLX.ro, cea mai mare platformă de anunţuri online de pe piaţa locală, îşi extinde de luna viitoare portofoliul cu servicii dedicate agenţiilor imobiliare pentru anunţuri online şi are de asemenea în plan lansarea unui site specializat pentru acest sector. 

„Având la bază experienţa locală şi internaţională din cadrul grupului şi în urma feedback-ului primit în ultimele luni din partea clienţilor noştri, venim cu o nouă abordare: agenţii imobiliari vor accesa o soluţie premium dedicată zonei de anunţuri“, a declarat Sorin Bălan, şeful diviziei imobiliare din cadrul OLX România. 

Compania, parte a grupului sud-african Naspers, va oferi de la începutul lunii august pachete comerciale dedicate agenţiilor imobiliare, care includ şi accesul la o platformă de tip CRM (Customer Relationship Management), numită AtlaStock, prin intermediul căreia aceştia îşi pot gestiona anunţurile publicate şi vizualiza în timp real toate informaţiile legate de tranzacţiile efectuate  – contractele şi comisioanele aferente. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO