Business Hi-Tech

Orange anunţă campania “Black Week”, cu reduceri de până la 90% pentru achiziţii online

Orange anunţă campania “Black Week”, cu reduceri de până la 90% pentru achiziţii online

Autor: Adrian Seceleanu

19.11.2012, 12:34 20066

Orange, numărul unu pe piaţa locală telecom, va desfăşura exclusiv online în perioada 19-25 noiembrie, o campanie denumită "black week", pe www.orange.ro, prin care "sute de tipuri de produse" vor avea preţuri reduse cu până la 90%, potrivit unui anunţ al operatorului.

"Astfel, timp de 7 zile, vizitatorii paginii orange.ro îşi pot cumpăra din magazinul online telefoane, tablete şi laptopuri cu reducere de până la 90%, alături de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent. De asemenea, vor putea alege dintr-o gamă largă de accesorii şi gadgeturi precum căşti Bluetooth, carduri micro-SD, huse, rucsacuri, camere foto, GPS-uri, HDD-uri etc. Produsele vor avea până la 90% reducere şi vor putea fi achiziţionate exclusiv online, în limita stocului disponibil, de către vizitatori, indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange.

Fiecare zi de luni până vineri va aduce în oferta noi produse, ce se vor adăuga celor din zilele anterioare, iar sâmbătă şi duminică vor rămâne afişate cele de vineri", au comunicat reprezentanţii Orange.

"Am vrut să ducem conceptul de Black Friday mai departe şi să le oferim tuturor vizitatorilor posibilitatea de a-şi alege produse la reducere pe durata întregii săptămâni." a declarat Ana Niculae, Online Division Manager, în cadrul Orange România.

Campania Orange vine în contextul în care mai multe magazine - în special online din domeniul IT&C se pregătesc pentru evenimentul de shopping "Black Friday", prin care oferă mai multe produse la preţuri mai mici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO