Business Hi-Tech

Orange continuă atacul pieţei de servicii financiare

Orange continuă atacul pieţei de servicii financiare

Autor: Alex Ciutacu

67

Francezii de la Orange au lansat pe piaţa locală prin intermediul aplicaţiei Orange Money o serie de funcţionalităţi noi, specifice zonei de banking. Clienţii primesc un cod IBAN ataşat contului Orange Money şi pot efectua gratuit transferuri în lei către orice alt cont bancar din România.

Cu ajutorul aplicaţiei, clienţii îşi pot plăti facturile în domenii precum telecomunicaţii, electricitate, gaz, apă, salubritate, asigurări şi cosmetice. Abonaţii Orange în România îşi pot deschide contul cu IBAN ataşat în cadrul aplicaţiei şi primesc un bonus de 4 GB trafic dacă procedează astfel.

Anul trecut Orange Money SRL s-a schimbat în Orange Money IFN, astfel businessul îndreptându-se hotărât spre segmentul financiar. Astfel, compania a anunţat că va urma să efectueze intermedieri financiare, în care sunt incluse credite de consum şi microcredite, precum şi emiterea de carduri. Compania a încheiat anul 2017 cu afaceri de 1,07 miliarde de euro şi cu 10,6 milioane de clienţi pentru serviciile mobile, fixe şi TV.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO