Business Hi-Tech

Orange lansează oferta de pachete fix - mobil pentru start-up-uri şi IMM-uri pe baza acordului cu Telekom

Orange lansează oferta de pachete fix - mobil pentru...
07.06.2016, 12:31 832

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, care a intrat în 2013 pe piaţa de servicii de televiziune prin satelit iar luna trecută a lansat prima sa ofertă de pachete fix - mobil pentru clienţii rezidenţiali în urma unui acord care îi oferă acces la reţeaua fixă a Telekom, a prezentat astăzi primele pachete similare dedicate companiilor mici şi mijlocii.

 

Oferta de pachete fix - mobil pentru segmentul IMM, care include serviciile de internet prin fibră optică, voce fixă dar şi televiziune prin cablu digital pe lângă cele de comunicaţii mobile, este disponibilă momentan în oraşele Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

“Orange îşi extinde astfel portofoliul de servicii şi le oferă clienţilor soluţii complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru mobil, cât şi pentru birou. Cu Orange Business Group şi Orange Business Net clienţii au la dispoziţie servicii de voce şi internet prin cea mai extinsă reţea 4G. Noua gamă de servicii Office le aduce clienţilor internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum şi soluţii de monitorizare şi control al sediului de la distanţă”, au declarat reprezentanţii companiei.

„Avantajul major pe care operatorii economici îl au în momentul în care aleg să integreze toate serviciile de telecomunicaţii este acela de eficientizare a costurilor. Acesta este un argument major pentru start-up-uri şi pentru companiile mici şi mijlocii. Scalabilitatea soluţiilor convergente şi flexibilitatea de a personaliza pachetele cu servicii care să răspundă specificului fiecărei afaceri, indiferent de dimensiunea ei sunt extrem de importante pentru companii. Calitatea serviciilor Orange este o garanţie pentru pachetele convergente care se remarcă prin simplitate în utilizare precum şi prin oferte avantajoase.” a declarat Bianca Bardaş, Business Division Manager Orange România.

“Companiile mici şi mijlocii care aleg serviciile fixe şi mobile de la Orange primesc până la 20% reducere pentru abonamentele de internet fix şi voce fixă şi trafic dublu de internet pentru mobil în pachetelele Business Net. Suplimentar, primesc bonus 5 euro pentru fiecare an în reţea, pentru achiziţia de tablete, smartphone-uri sau accesorii. Pentru o utilizare uşoară, clienţii au la dispoziţie un singur număr de contact pentru serviciul clienţi şi suport proactiv pentru pachetele convergente din partea unei echipe dedicate”, conform datelor comunicate de Orange.

Internet la pachet cu Microsoft Windows 10

“Cu Office Net, micii întreprinzători aflaţi în aria de acoperire a celor trei oraşe au la dispoziţie o soluţie de acces la internet prin fibră optică, cu viteze ce ating 1Gbps, împreună cu soluţii de productivitate Microsoft-Office 365 şi, în premieră pe piaţa de telecom, licenţa de Windows 10 Pro Business. Astfel, pachetul Office Net 1000 include reducere de 100% pentru o licenţă Kaspersky Internet Security,  reducere 100% pentru o licenţă Office 365 Essentials, precum şi reducere de 50% pentru o licenţă Windows 10 for Business. Soluţiile de productivitate (Office 365 Essentials şi Windows 10 Pro Business), precum şi cele de securitate, furnizate în parteneriat cu Kaspersky pot fi achiziţionate şi separat prin activarea unei opţiuni lunare. Pe lângă traficul de date nelimitat la viteze de top, angajaţii beneficiază şi de spaţiu comun de stocare în Orange Cloud, precum şi de 1TB spaţiu de stocare online prin One Drive. Clienţii care aleg pachetele Office Net primesc router Wi-Fi gratuit, iar pentru eficienţă sporită, pot solicita IP fix gratuit pentru gestionarea serverului de fişiere şi a aplicaţiilor chiar şi din afara biroului”, conform datelor Orange.

Integrare cu serviciile mobile

“Oferta convergentă pentru companii include şi soluţiile de telefonie fixă, Office Fix. Clienţii primesc apeluri nelimitate către Orange fix şi mobil precum şi minute incluse care se utilizează la comun cu cele din abonamentele de mobil Business Group, telefon fix gratuit şi o singură factură pentru fix şi mobil. Apelurile de pe fix pot fi redirecţionate gratuit către mobil. În plus, se poate conecta un fax şi se pot încasa plăţi cu cardul de la clienţi prin instalarea unui POS. Pentru companiile care îşi doresc servicii personalizate de voce fixă, Business One Voice este soluţia adaptată acestora şi se oferă gratuit pentru clienţii care utilizează toate serviciile de la Orange. Virtualizarea centralei telefonice, funcţionalităţile de voce, disponibile până acum doar prin instalarea unui echipament în fiecare punct de lucru, sunt activate şi găzduite într-un mediu virtual, scalabil şi securizat, în platforma Orange. Astfel, orice companie îşi poate configura un asistent virtual care prezintă oferta, programul firmei şi poate transfera apelurile către angajaţi pe fix sau pe mobil. Este o soluţie care se adaptează nevoilor de comunicare ale companiei, fără investiţii suplimentare pentru instalare, mentenanţă sau service”, conform reprezentanţilor Orange.

Orange Business TV oferă utilizatorilor abonamente de televiziune prin satelit, speciale pentru companiile mici şi mijlocii. “Astfel, clienţii din segmentul HoReCa vor avea acces la posturi TV româneşti şi internaţionale, direct pe televizor, telefon, tabletă sau calculator.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO