Business Hi-Tech

Orange lansează serviciul apel prin reţele Wi-Fi şi pentru utilizatorii de iPhone-uri

Orange lansează serviciul apel prin reţele Wi-Fi şi...

Autor: Adrian Seceleanu

31.01.2017, 00:00 720

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a extins şi pentru terminalele Apple disponibilitatea serviciului care le permite clienţilor să iniţieze sau să recepţioneze apeluri şi cand nu se află în aria de acoperire a reţelelor mobile dar sunt conectaţi la o reţea Wi-Fi, a anunţat compania.

"Orange continuă să pună la dispoziţia clienţilor săi tehnologii în premieră în Romania, oferind în teste serviciul apel Wi-Fi şi pentru smartphone-urile Apple iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. 

Pentru a completa experienţa în cea mai bună reţea, apelul le oferă utilizatorilor servicii de voce incomparabile în interiorul clădirilor. Serviciul apel Wi-Fi, disponibil atat la abonament, cat şi la cartela PrePay, permite apelarea oricărui număr de telefon prin intermediul reţelelor Wi-Fi, chiar şi în locurile care nu se află în aria de acoperire a reţelei mobile. Acesta este simplu de folosit, fără să fie nevoie de descărcarea unei aplicaţii dedicate sau de crearea unui cont, fiind integrat şi disponibil nativ pe telefoanele compatibile", conform datelor Orange.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO