Business Hi-Tech

Orange: Prioritatea zero sunt investiţiile în reţea, nu în conţinut

Orange: Prioritatea zero sunt investiţiile în reţea,...

Autor: Adrian Seceleanu

11.12.2017, 00:05 665

Grupul francez Orange, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de telecom globală, care deţine şi liderul industriei de telefonie mobilă din România, îşi va concentra în următorii ani investiţiile în reţelele fixe şi mobile, care reprezintă „motorul creşterii” pentru grup, a declarat Stephane Richard, CEO al gigantului telecom în cadrul unui eveniment dedicat investitorilor.

Principala ţintă a investiţiilor Orange va fi reţeaua pentru că aceasta va fi pentru mulţi ani de acum înainte „principalul motor de creştere” al veniturilor. Grupul va investi o sumă record de 7,4 mld. euro anul viitor, după care bugetul va scădea, a anunţat el. Avem un nivel ridicat al investiţiilor, dar trecerea la fibră optică şi pregătirea pentru 5G reprezintă baza creşterilor viitoare. „Trebuie să le explicăm mai bine investitorilor de ce investim sume atât de mari în reţele”, a punctat Richard.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO