Business Hi-Tech

Orange România a lansat un serviciu care permite acces la reţele 4G în roaming

Orange România a lansat un serviciu care permite acces...

Autor: Adrian Dumitrache

14.05.2014, 12:37 334

"Astfel, toţi clienţii care folosesc în ţară internet la viteze 4G, abonaţi sau utilizatori de cartele Orange PrePay, pot avea acces la serviciul 4G Roaming fără taxe suplimentare. Mai mult, clienţii cu abonament Panteră sau Business Open, care au inclus trafic de internet naţional şi în roaming, pot folosi acelaşi trafic pentru a naviga la viteze 4G şi în străinătate. Cei care doresc mai mult trafic de internet în roaming pot alege una dintre opţiunile Travel Data dedicate abonaţilor sau utilizatorilor Orange PrePay", se arată într-un comunicat al Orange România remis MEDIAFAX.

Pentru a se bucura de internet la viteze 4G, clienţii trebuie să aibă o cartelă SIM compatibilă, pe care o pot obţine gratuit în magazin, un smartphone, modem sau tabletă 4G, un abonament sau o opţiune care oferă acces 4G şi acoperire 4G în zona în care se află.

Orange România a lansat primele servicii de acces la internet prin reţeaua telecom de generaţia a patra (4G) în decembrie 2012, disponibile într-o primă fazã în zona centrală şi de nord a Capitalei, în staţiunile de pe Valea Prahovei şi zona Bran-Moieciu, pecum şi în Poiana Braşov.

La începutul lunii aprilie, operatorul a extins reţeaua 4G în 90 de oraşe, reprezentând peste 45% din populaţia ţării.

Orange este liderul pieţei româneşti de telefonie mobilă, după numărul de clienţi şi cifra de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO