Orange România îşi schimbă şi directorul financiar de la 1 mai

2 mar 2016 Autor: Adrian Seceleanu

Adela Guédon, care şi-a început cariera la Orange România în 1997, a lucrat timp de şase ani la Chişinău alături de Liudmila Climoc, care va prelua funcţia de CEO din Bucureşti de la aceeaşi dată.

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, va avea de la 1 mai nu doar un nou CEO - Liudmila Climoc -, ci şi un nou director financiar, de naţionalitate româno-franceză, care şi-a început cariera la Orange România în 1997, conform unui anunţ al operatorului.

„Începând cu 1 mai 2016, Adela Guédon va fi noul director financiar al companiei, preluând funcţia de la Diego Martinez Lopez, care va deveni chief financial officer la Orange Spania“, conform datelor comunicate de companie.

Adela Guédon, a cărei carieră este legată exclusiv de grupul Orange, a lucrat aproape 10 ani la Orange România, iar apoi - timp de aproape şase ani - din 2007 până în 2013 a fost director financiar al subsidiarei din Moldova - unde a lucrat alături de Liudmila Climoc, care va prelua la 1 mai poziţia de CEO al Orange România. Climoc a fost director de vânzări şi apoi CEO în perioada în care Adela Guédon a ocupat funcţia de director financiar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.03.2016

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Orange
, financiar
, director
, 1 mai
, bucuresti
, cariera
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide