Business Hi-Tech

Orange şi Ericsson au bătut palma: 150 de angajaţi de la construcţie şi mentenanţă reţele vor fi transferaţi de la operator

Biroul Ericsson din parcul de afaceri West Gate Militari va creşte cu 30%, de la 16.000 de metri pătraţi la 21.000 mp

Biroul Ericsson din parcul de afaceri West Gate Militari va creşte cu 30%, de la 16.000 de metri pătraţi la 21.000 mp

Autor: Adrian Seceleanu

05.01.2015, 00:08 1281

ZF a scris la începutul lunii decembrie a anului trecut că Ericsson a câştigat un contract de externalizare cu Orange şi că va prelua un număr de 150 până la 220 de oameni, citând surse apropiate discuţiilor.

Consiliul de administraţie al Orange România, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a aprobat în data de 13 octombrie a anului trecut proiectul „Sirius ENO“, care prevede externalizarea unor activităţi şi a unei părţi a personalului tehnic către filiala locală a grupului suedez Ericsson, conform unui document publicat de companie în Monitorul Oficial.

„Hotărârea nr. 97 a Consiliului de administraţie al Orange România din data de 13 octombrie 2014: 1. Apro­ba­rea proiectului Sirius ENO (…).“, arată documentul citat, care menţionează că toate punctele de pe ordinea de zi au fost aprobate în unanimitate.

Informaţia că proiectul „Sirius ENO“ se referă la externalizarea unor activităţi de către Orange pentru obţinerea unor reduceri ale costurilor apare pe pagina web a sindicatului CFE - CGC din grupul Orange, care publică informaţii despre iniţiativele managementului şi despre cum sunt afectate interesele angajaţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO