Business Hi-Tech

(P) xServers: profitabilitatea capitalului uman

(P) xServers: profitabilitatea capitalului uman

Autor: Publicitate

24.04.2015, 18:01 1094

xServers, unul din cei mai seriosi jucatori de pe piata de hosting din Romania a inregistrat in 2014 o crestere a profitului net cu 400%, demonstrand inca o data potentialul si valoarea adaugata ridicata al sectorului de servicii si gazduire-web.

Dupa 12 ani si o cifra de afaceri ce depaseste 1 milion de euro, compania atribuie succesul si longevitatea echipei sale, ce s-a concentrat pe calitatea si pe perfectionarea din punct de vedere tehnic al solutiilor oferite in detrimentul marketingului si al promisiunilor nerealiste.

Strategia ambitioasa a pus accentul pe capitalul uman aflat intr-o constanta crestere si pe transferul de know-how. Acest lucru a facut ca serviciile oferite sa se ridice standardelor impuse de piata internationala - un timp de reactie scurt si un serviciu de suport pregatit sa ofere fiecarui client atentia de care are nevoie.

”Zi de zi ne propunem sa devenim din ce in ce mai buni. Anii de experienta, dialogul constant cu clientii nostri, creativitatea si pregatirea echipei au indreptat serviciile noastre catre o dezvoltare organica. La baza intregului angrenaj a stat mereu echipa,  care s-a dedicat proiectelor xServers cu pasiune, a ridicat constant standardele si a conservat valorile companiei. Inovatia nu ar fi fost posibila fara investitii in training-uri, programe de specializare si pregatire. Aceasta abordare, impreuna cu achizitii si upgrade-uri in zona tehnica s-a dovedit o reteta de succes pentru noi.
Am crescut impreuna cu clientii nostri, am invatat din obstacolele pe care le-am intampinat pe parcurs si am am avut mereu in vedere nevoile pietei. De aceea toate serviciile xServers vin cu ceva nou, de la perfectionarea serviciilor existente, la pachetele noi de Cloud Hosting care fac fata perioadelor de trafic ridicat, cu garantari reale ale resurselor. 
Nu am pierdut din vedere nici clientii care opereaza cu un volum mare de date. Pentru acestia am realizat 5 tipuri de pachete dedicate preconfigurate, de la servere cu un spatiu mare de stocare, la servere dedicate cu o putere mare de calcul sau servere cu toate caracteristicile hardware duse la extrem, precum pachetul de tip server dedicat Extreme Xeon” a declarat - Radu Feraru, Director Comercial xServers.
 

Performanta inregistrata de aceasta abordare a permis dezvoltarea xServers prin investitii in infrastructura si inovatie. Astfel, de la inceputul lui 2015, sunt introduse pe piata o noua gama de servicii cu oferte avantajoase pentru pachetele de Cloud Hosting, cu garantari reale ale resurselor.

Prin achizitia de noi componente hardware si performanta centrului de date, xServers ofera servicii ce garanteaza protectia si recuperarea datelor, trafic de internet necontorizat sau solutii performante de backup.

Strategia de investitii s-a concentrat atat pe nevoile inregistrate de clientii cu volume reduse de date ce opteaza pentru pachete de shared hosting, cat si pe serviciile de VPS/VDS sau servere dedicate, specifice clientilor ce opereaza cu volume mari de date.

Serviciile de shared hosting isi schimba denumirea in Cloud Web Hosting  datorita trecerii pe CloudLinux, platforma ce izoleaza conturile de hosting si garanteaza resursele RAM si CPU, precum si update de kernel fara restart.  In cadrul acestui timp de servicii, xServers introduce pachetul de Cloud Web Hosting Reseller-VPS, unde se ofera o masina virtuala dedicata cu licenta cPanel-WHM gratuita si un numar de 5 IP-uri distincte. 

Pe langa ofertele de cloud VPS/VDS , este introdusa posibilitatea de a trimite o cerere personalizata pentru o masina virtuala in cloud. Pentru cei care doresc un uptime la standard TIER 3 pentru o masina virtuala, serviciu cluster VMWare beneficiaza de o noua infrastructura high availability cu storage pe discuri Enterprise de tip SSD. Uptime-ul minim garantat pe acest serviciu este de 99,985%.

In cadrul serviciului Servere Dedicate sunt concepute 5 tipuri de pachete cu servere dedicate preconfigurate pentru a indeplini pana si cele mai exceptionale necesitati tehnice. De la servere dedicate cu un spatiu generos de stocare, la servere dedicate cu o putere mare de calcul (doua procesoare Intel Xeon Six core) sau servere cu toate caracteristicile hardware duse la extrem, definind astfel pachetul de tip server dedicat Extreme Xeon.

Nu sunt trecute cu vederea nici nevoile de crestere a protectiei impotriva atacurilor cibernetice. In acest sens, serviciul de firewall DOS/DDOS beneficiaza de o infrastructura hardware upgradata, oferind cea mai puternica protectie hardware din Romania la atacurile de tip flood (DOS/DDOS).

Mai multe detalii despre xServers si serviciile lor gasiti aici - www.xservers.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO