Business Hi-Tech

Pariu de 25.000 de euro pentru o aplicaţie de consultanţă pentru fermieri

Pariu de 25.000 de euro pentru o aplicaţie de...

Autor: Oana Stupinean

21.03.2016, 00:05 676
Cristian Lac, cu experienţă în consultanţă, şi Alexandru Dumbravă au investit 25.000 de euro într-o aplicaţie web care le oferă utilizatorilor asistenţă în procesul de realizare a unui plan de investiţii în agricultură.
 
„Ideea Bio Farming Manager a pornit din iniţiativa de a depune un proiect de fermă pe fonduri europene, care nu s-a finalizat, pentru că nu am avut toate informaţiile necesare corecte. Astfel, a început start-up-ul nostru, în care am investit 5.000 de euro fonduri proprii şi încă 20.000 de euro, bani proveniţi dintr-o finanţare europeană“, a spus Cristian Lac, unul dintre fondatorii conceptului Bio Farming Manager.
 
„Pe lângă aplicaţia existentă dezvoltăm şi alte instru­mente de precizie, precum un calculator de irigaţii, analiză sol, fertilizator, şi căutăm parteneri care să ne ajute să ne pozi­ţionăm în piaţă ca un prestator de servicii de consultanţă care caută să ofere o soluţie complexă pentru fermieri sau investi­tori şi să le ofere acestora un parteneriat de servicii pe termen mediu şi lung“, a mai spus Lac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO