Patru companii româneşti de tehnologie vor primi finanţări de 50.000 euro de la Comisia Europeană

7 apr 2017 Autor: Ioana Nita

Patru companii locale de tehnologie - SC Vitality Media SRL (Bucureşti), SC Bit Technologies Ro SRL-D (Vâlcea), Software & Design Innovations SRL (Cluj) şi Indeco Soft SRL (Baia Mare) - au fost selecţionate în cadrul programului Horizon 2020 pentru finanţarea IMM-urilor al Comisiei Europene, fiecare urmând să primească câte 50.000 de euro pentru dezvoltarea proiectului cu care au participat.

În total, au fost selecţionate 184 de IMM-uri din 28 ţări care au propus 178 de proiecte inovative de business (într-un proiect pot fi implicate mai multe companii). Cumulat, acestea vor fi finanţate cu 8,9 milioane de euro. În prima faza a programului de anul acesta au fost înscrise iniţial peste 2.000 de proiecte.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.04.2017

 
Cuvinte cheie:
tehnologie
, companii
, finantari
, Comisia Europeana
, imm-uri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide