Business Hi-Tech

PayU: Românii au făcut plăţi online cu cardul în valoare de 246 mil. lei în decembrie

PayU: Românii au făcut plăţi online cu cardul în...

Autor: Ioana Nita

19.01.2018, 00:05 207
Compania PayU România, unul dintre cei mai mari procesatori de plăţi pe internet de pe piaţa locală, a inter­me­diat în luna decembrie a anului trecut aproximativ 951.000 de tranzacţii online în valoare de peste 246 mil. lei. 
 
„Este mai simplu, mai rapid şi mai sigur să plăteşti online, iar acest lucru s-a văzut din nou la finalul anului. Luna decembrie se află în top 3 luni în care românii fac cele mai multe cumpărături online, după luna noiembrie, marcată de evenimentul Black Friday, şi martie, luna femeii. Acest lucru ne indică faptul că promoţiile şi achi­ziţiile contextualizate definesc comportamentul de cum­părare al românilor în online”, a declarat Marius Costin, country manager pentru PayU România. Ţinând cont de tipurile de servicii sau produse achi­ziţionate de români pe internet, cea mai mare valoare a coşului de cumpărături în mediul online a fost pentru ser­vi­cii de asigurări, aceasta ridicându-se la 75.000 lei (asigurări).
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO