Business Hi-Tech

Pensiile de la Interne, gestionate cu un sistem IT de 4 mil. euro

04.01.2010, 23:07 33

Furnizorul de soft si servicii SoftwareDevelopment&Consulting (SDC), companie controlata dedistribuitorul IT&C Omnilogic, va furniza MinisteruluiAdministratiei si Internelor (MAI) un sistem informatic integratpentru Casa de Pensii a institutiei, valoarea contractului, semnatla 23 decembrie, ridicandu-se la 18,3 milioane de lei (TVAinclusa). La licitatie au fost depuse cinci oferte.

In anuntul de participare, publicat in august 2009, valoareacontractului a fost estimata la 25,3 milioane de lei (TVAinclusa).

Contractul se va derula pe o perioada de 14 luni si presupunefurnizarea de pachete de aplicatii software si sisteme informatice.Oferta castigatoare a fost stabilita dupa criteriul "pretul cel maiscazut".

Cu afaceri de 28,43 milioane de lei in 2008, SDC estespecializata in dezvoltarea si implementarea de proiecte softwaresi de consultanta in domeniul informatic.

Societatea este controlata de Omnilogic, procesul de achizitiefiind incheiat in 2006. Omnilogic a preluat SDC de la omul deafaceri Vasile Baltac, care a fondat un grup de companii IT injurul brandului SoftNet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO