Business Hi-Tech

Platforma de recrutare online hipo.ro a generat venituri de peste 500.000 de euro, în creştere cu 23%

Platforma de recrutare online hipo.ro a generat venituri...

Autor: Mihaela Pascari

22.06.2017, 00:05 318
Platforma de recrutare online hipo.ro, administrată de firma cu activităţi în domeniul resurselor umane Catalyst Solutions, a înregistrat anul trecut afaceri de peste 500.000 de euro, în creştere cu 23%, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii companiei.
 
„În ultimii ani am dezvoltat pe platformă servicii pentru piaţa de recrutare online din România, printre care se numără târgurile virtuale de carieră, crearea de profilurile employer branding sau anunţurile de recrutare în format video”, a spus Dragoş Gheban, managing partner în cadrul Catalyst Solutions.
 
Pentru anul acesta, Dragoş Gheban ţinteşte dublarea vânzărilor obţinute din paltforma de recrutare destinată candi­daţilor cu studii superioare cu experienţă, cât şi studenţilor şi proaspăt absolvenţilor.
 
În acest moment, peste 500 de companii din România au active pe platforma de joburi aproape 4.000 de anunţuri de  recrutare. În unele situaţii un anunţ publicat de o companie conţine recrutarea chiar şi a 30-50 de candidaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO