Platforma pentru angajaţi Benefit Online, venituri de 6 milioane de lei anul trecut

11 aug 2017 Autor: Mihaela Pascari

„Pentru anul acesta sunt şanse reale să ne extindem în alte ţări, vrem să mergem în Bulgaria.“

Platforma Benefit Online care le permite angajaţilor să îşi aleagă beneficiile în limita unui buget stabilit de angajator, a fost lansată în urmă cu circa patru ani de Stelian Bogza şi Adrian Sârbu, iar anul trecut a totalizat venituri de 6 mil. lei (1,3 mil. euro), cu un profit de peste 300.000 de lei.

Ţinta antre­pre­norilor pentru anul acesta este de a dubla cifra de afaceri.

„Pentru anul acesta sunt şanse reale să ne extindem în alte ţări, vrem să mergem în Bulgaria. Avem cerere de la companiile locale şi sunt şanse să facem un parteneriat strategic cu cineva din Bulgaria. Există cerere şi clienţii locali ne-au cerut să găsim o soluţie acolo“, a spus Stelian Bogza, co-fondator al Benefit Online, platforma controlată de firma Benefit Systems.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.08.2017

 
Cuvinte cheie:
angajati
, platforma
, online
, trecut
, venituri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide