Business Hi-Tech

Platforma video online Netflix, care a ajuns la 48 de milioane de abonaţi, va mări tarifele

Reed Hastings, CEO al Netflix

Reed Hastings, CEO al Netflix

Autor: Adrian Seceleanu

23.04.2014, 00:00 373

Platforma online Netflix, care are în prezent 48 de milioane de abonaţi la nivel internaţional, intenţionează să crească preţurile abonamentelor sale cu unu sau doi dolari pe lună, în funcţie de ţară, pentru a continua investiţiile în conţinutul oferit utilizatorilor săi, informează Reuters. Preţurile abonamentelor vor creşte în fiecare din cele 41 de ţări în care platforma operează în prezent, a declarat Reed Hastings, chief executive officer (CEO) al Netflix.

El a precizat că noile tarife vor fi aplicate doar pentru clienţii noi ai Netflix, în timp ce actualii abonaţi ai platformei vor beneficia de aceleaşi preţuri ca şi până în prezent, pentru încă unu-doi ani. Reed Hastings a spus că Netflix şi-a îmbunătăţit oferta de show-uri TV şi filme oferite abonaţilor săi, făcând totodată referire la seriale originale difuzate pe această platformă, precum „House of Cards“. În acest sens, în luna februarie, Netflix a comandat cel de-al treilea sezon al serialului „House of cards“, cu Kevin Spacey şi Robin Wright în rolurile principale, companiei de producţie Media Rights Capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO