Business Hi-Tech

PMB cere Guvernului administrarea Mausoleului din Parcul Carol pentru reabilitare

PMB cere Guvernului administrarea Mausoleului din Parcul...

Autor: Nicolae Oprea

22.02.2018, 13:04 71

Consilierii generali au aprobat, joi, înaintarea unei cereri către Guvern pentru trecerea în administrarea directă a PMB a Mausoleului „Memorialul Eroilor Neamului” din Parcul Carol. Primăria ar urma să-l reabiliteze ca apoi să-l redea publicului.

„Se solicită Guvernului României emiterea unei hotărâri pentru transmiterea Mausoleului «Memorialul Eroilor Neamului» din domeniul public al statului şi din Oficiului Naţional pentru Cultul Eroilor din subordinea Ministerului Apărării Naţionale în domenul public al municipalităţii, precum şi declararea acestuia din bun de interes public naţional în bun de interes public local”, se arată în proiectul de hotărâre aprobat în şedinţa de joi.

Potrivit proiectului, după ce va fi transmis în administrarea Muncipalităţii, mausoleul ar urma să intre într-un proces de reabilitare, pe o perioadă de maximum trei ani, apoi să fie deschis publicului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO