Business Hi-Tech

Poirault, Ericsson: Vom avea tot mai mulţi clienţi din alte industrii decât telecomul

Jean-Philippe Poirault

Jean-Philippe Poirault

Autor: Ioana Nita

02.07.2015, 00:05 390
Compania suedeză Ericsson, specializată în furnizarea de echipamente şi soluţii pentru industria de telecomunicaţii, se află în prezent într-un proces de schimbare pentru a deveni o companie orientată către soluţii IT&C pentru industria telecom, dar şi pentru media, transport, energie şi utilităţi, precum şi securitate la nivel guvernamental, iar România joacă un rol important în această transformare.
 
„România este o piaţă importantă pentru noi. Centrul de servicii globale pe care Ericsson îl are în România stă la baza procesului de transformare prin care trece în prezent compania“, a declarat pentru ZF Jean-Philippe Poi­rault, vicepreşedinte şi şef al diviziei de soluţii IT şi servicii din cadrul Ericsson pentru regiunea meditareaneană. El se ocupă de strategia companiei pe partea de servicii şi inovaţie, precum şi de dezvoltarea businessului în noile industrii - media, transport, energie, utilităţi şi sectorul public.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO