Business Hi-Tech

Porsche Engineering vrea câteva sute de ingineri de software şi ingineri mecanici în centrul din Cluj

Centrul Porsche ar urma să ajungă de la câteva zeci de oameni la câteva sute

Centrul Porsche ar urma să ajungă de la câteva zeci de oameni la câteva sute

Autor: Laurentiu Cotu

14.07.2016, 21:01 1029

Compania Porsche Engineering România, subsidiara locală a Porsche Engineering Group GmbH, are în plan recrutarea a câteva sute de ingineri de software şi ingineri mecanici în centrul de inginerie deschis anul trecut la Cluj-Napoca. În centrul Porsche Engineering de la Cluj lucrează în prezent 7 ingineri, însă germanii şi-au propus să completeze echipa în perioada următoare şi să ajungă la 20 de oameni până la finalul anului. La nivel global, pentru Porsche Engine­ering lucrează în prezent 1.000 de angajaţi, iar apro­xi­mativ 70% din aceş­tia sunt ingineri spe­cia­lizaţi.

„Pentru filiala noastră din Cluj căutăm tineri ingi­neri de software şi ingineri mecanici talen­taţi, care să deţină cunoştinţe tehnice în domeniu, dar cărora să nu le lipsească nici aptitudinile sociale, aşa-numitele soft skills. Candidaţii ideali trebuie să fie pasionaţi de ingineria auto, să-şi dorească să înveţe, dar şi să fie deschişi către provocările din domeniul mobilităţii şi al dezvoltării de autovehicule, care fac să crească gradul de digitalizare al automobilului“, a declarat Malte Radmann, managing director al Porsche Engineering Group GmbH.

Subsidiara din Cluj-Napoca a Porsche Engineering este cea de-a şasea filială a companiei, completând gama de servicii furnizate de celelalte unităţi din Weissach şi Bietigheim-Bissingen (Germania), Praga, Shanghai şi Nardò (Italia). Porsche Engineering România este specia­lizată pe dezvoltarea de soft­ware şi pe trans­for­marea digitală a auto­mo­­bilelor, cu preo­cupare pen­tru dezvol­tarea integrală a auto­vehi­culului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO