Business Hi-Tech

Preşedintele ANCOM Cătălin Marinescu va prelua poziţia de şef de strategie în cadrul secretariatului general al Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor din luna mai

Preşedintele ANCOM Cătălin Marinescu va prelua...

Autor: Adrian Seceleanu

27.03.2017, 12:40 367

Cătălin Marinescu îşi va încheia la finele lunii aprilie mandatul de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) pentru a prelua, la începutul lunii mai funcţia de şef de strategie în cadrul Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor, care are sediul la Geneva.

“A fost decizia mea de a îmi înainta demisia, am urmat o altă oportunitate de carieră. Decizia mea nu a avut nicio legătură cu politica”, a declarat Marinescu în cadrul unei conferinţe de presă atunci când a fost întrebat dacă plecarea sa are legătură cu criticile pe care i le-a adus, recent, Liviu Dragnea, preşedinte al PSD şi al Camerei deputaţilor.

Procedura de selecţie pentru postul de la ITU a demarat în urmă cu un an de zile, a menţionat Marinescu. “Am urmat o procedură de recrutare normală, cu examele, cu interviuri, care a demarat în urmă cu un an de zile. Demisia mea este valabilă începând cu sfârşitul lunii aprilie”.

Cătălin Marinescu este preşedinte al ANCOM din anul 2009.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO