Business Hi-Tech

Primele imagini cu un iPhone 6 asamblat. GALERIE FOTO

Primele imagini cu un iPhone6 asamblat

Primele imagini cu un iPhone6 asamblat

Autor: Luciana Georgescu

20.08.2014, 11:32 10168

După săptămâni în care fotografii cu presupusul iPhone 6 au făcut înconjurul Internetului, au fost publicate primele imagini cu un model al noului smartphone  de la Apple, care ar putea fi cel mai apropiat de versiunea finală, scrie Business Insider.

Feld&Volk, o companie care modifică iPhone-urile pentru a le transforma în produse de lux, a publicat o serie de fotografii care dezvăluie ecranul şi carcasa unui iPhone 6 asamblat. În cazul în care componentele sunt cele folosite în realitate de compania americană, aceste imagini ar reprezenta cele mai clare dovezi ale designului gândit pentru noul smartphone de la Apple.

Bloggerii de la Business Insider au menţionat că nu există niciun fel de garanţie pentru veridicitatea imaginilor, astfel că lansarea oficială a smartphoneului ar putea surprinde printr-un design diferit.

Componentele folosite de compania Feld&Volk sunt considerate versiuni nefinalizate a celor utilizate de Apple, însă unele părţi sunt consecvente cu imaginile apărute anterior pe internet. O schimbare evidentă este dată de marginile curbate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO