Anuarul ZF Cei mai mari jucători din IT şi telecom 2017

Primii trei cei mai mari distribuitori de telefoane mobile şi gadgeturi au avut afaceri de peste 1,1 miliarde lei anul trecut

16 aug 2017 Autor: Ioana Nita

Gersim Impex, World Comm Trading Gfz şi Dualtech Mobilecom Group sunt liderii pieţei locale de distribuţie a telefoanelor mobile, tabletelor şi a altor echipamente telecom, după cifra de afaceri obţinută anul trecut, potrivit clasamentului realizat de ZF, care se regăseşte în anuarul Cei mai mari jucători din IT şi telecom 2017.

Compania Gersim Impex, controlată de antreprenorul local Dan Ştefănescu, conduce detaşat topul, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri netă de 855,9 milioane lei, în creştere cu 19% faţă de 2015. Distribuitorul World Comm Trading Gfz, deţinut de Ioan Felician Vladau şi Nicoleta Nicolaev, se află la distanţă mare cu afaceri de 169,3 milioane lei în 2016, în scădere cu aproape 20% comparativ cu anul anterior.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.08.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, telefoane mobile
, afaceri
, miliarde
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide