Business Hi-Tech

Produsele unui brand românesc de fashion, disponibile pe Amazon

Produsele unui brand românesc de fashion, disponibile pe...

Autor: Ioana Nita

06.12.2016, 00:02 1574

Brandul românesc de fashion Tudor Pop a încheiat un parteneriat cu gigantul american Amazon, cel mai mare retailer online din lume, produsele începând să fie comercializate de la sfârşitul lunii trecute.

Astfel, în prezent în oferta Amazon se regăsesc şi produsele Tudor Pop, printre care se numără „pietre de whiskey” şi şosete din fibră de bambus. Procedura pentru listarea produselor în platforma de comerţ electronic a retailerului american a durat circa patru luni.

„Am început cu piaţa europeană. Momentan vindem în cinci ţări prin Amazon: Marea Britanie, Germania, Spania, Franţa şi Italia”, a declarat Tudor Pop, antreprenorul care a pus bazele brandului. Tudor Pop produce accesorii vestimentare masculine, magazinul online propriu fiind deschis în martie 2015 cu o serie limitată de produse. În iunie 2015 Tudor Pop a semnat şi un parteneriat cu eMag, cel mai mare retailer online de pe piaţa locală. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO