Business Hi-Tech

Qualitance a dezvoltat o aplicaţie mobilă pentru medicii rezidenţi de la Urgenţă

Aplicaţia medEasy este a patra soluţie dezvoltată de companie în domeniul medical, Qualitance axându-se tot mai mult pe inovaţie în ultimii doi ani.

Aplicaţia medEasy este a patra soluţie dezvoltată de companie în domeniul medical, Qualitance axându-se tot mai mult pe inovaţie în ultimii doi ani.

Autor: Ioana Nita

26.07.2017, 00:03 301
Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a depăşit 6 mil. euro, cu 40% mai mult faţă de 2015.
Compania locală Qualitance, spe­cializată în furnizarea de servicii de dezvoltare şi testare software, a dezvoltat o aplicaţie mobilă prin intermediul căreia medicii care coordonează rezi­denţii din cadrul Depar­tamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) au posibilitatea de a aproba şi evalua munca acestora direct de pe smartphone sau tabletă, simplificând astfel procesele birocratice. Astfel, cu ajutorul apli­caţiei numită medEasy, me­dicii rezidenţi cu speciali­zarea medicină de urgenţă îşi pot monitoriza activităţile şi procedurile medicale mai rapid, în condiţiile în care aceştia trebuie să facă dovada la finalul rezidenţiatului că au realizat procedurile medicale aferente specialităţii pe care şi-au ales-o. „Fiecare medic rezident are de făcut un set de proceduri medicale conform curiculei de rezidenţiat. Aplicaţia permite o urmărire a evoluţiei acestora, aratând statusul actual pentru fiecare procedură în parte. Modul de înregistrare al informaţiilor cu privire la efec­tuarea proce­durilor este foarte simplu, rezidenţii având la dispoziţie câm­puri separate pen­tru toate detaliile necesare precum medic îndrumător, data, numele pacientului etc. Odată completate aceste informaţii, datele sunt trimise spre validare către medicul îndrumător. Acesta primeşte o notificare pe telefon, intră în aplicaţie, unde poate vizualiza toate procedurile făcute de rezidenţii pe care ii are în coordonare, având posibilitatea de a aproba sau nu procedurile”, a explicat Radu Constantinescu, managing partner în cadrul Qualitance QBS, una dintre cele mai dinamice companii de tehnologie de pe plan local şi european. Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a depăşit 6 milioane de euro, aceasta înregistrând un avans de 40% faţă de 2015. În perioada 2012-2015, veniturile Qualitance au înregistrat o creştere şi mai mare, avansul în cei patru ani fiind de 165%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO