Business Hi-Tech

Radu Georgescu, Gecad Ventures: Mă voi dedica exclusiv investiţiilor în start-up-uri inovatoare

Radu Georgescu

Radu Georgescu

Autor: Adrian Seceleanu

06.10.2017, 00:06 849

Radu Georgescu, 49 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori români, de al cărui nume se leagă unele dintre cele mai mari tranzacţii din istoria pieţei locale de IT - cum ar fi vânzarea antivirusului RAV către Microsoft în 2003 - are în plan să se concentreze exclusiv pe activitatea de investiţii prin fondul în care este partener fondator, odată cu exitul din Gecad Net, prima sa companie.

„Pentru mine, acest ultim exit dintr-un proiect antreprenorial, început acum mai bine de 20 de ani, reprezintă practic un nou început. Deşi sunt mai mult de 4 ani de când activez constant ca investitor, de acum înainte mi-am propus să mă concentrez 100% pe dezvoltarea Gecad Ventures. Îmi doresc să vin în sprijinul acelor antreprenori tineri cu idei care pot revoluţiona piaţa tehnologică. De aceea, în prezent, ne preocupă găsirea şi coagularea cât mai multor resurse pentru asigurarea finanţării acestor companii“, a declarat Radu Georgescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO