Business Hi-Tech

RCS&RDS a cumpărat drepturile de difuzare pentru meciurile de fotbal din Marea Britanie, pentru 30 mil. euro

RCS&RDS a cumpărat drepturile de difuzare pentru meciurile de fotbal din Marea Britanie, pentro 30 mil. euro
04.08.2010, 11:39 52

Grupul local RCS&RDS a cumpărat drepturile de difuzarepentru liga de fotbal a Slovaciei, scrie publicaţia britanicăBroadband TV News, care citează presa locală. Meciurile vor fidufizate pe noul canal Digi Sport, care în acest moment se află înteste înainte de lansarea din 14 august.

Meciurile din prima ligă engleză vor fi însă principala atracţiea canalului de sport al RCS&RDS, potrivit Broadband TVNews.

RCS&RDS ar fi plătit 30,3 mil. euro pentru a achiziţionadrepturile de difuzare pentru meciurile de fotbal din MareaBritanie, potrivit sursei citate.

Platforma de televiziune prin satelit a RCS&RDS are înSlovacia între 200.000 şi 220.000 de clienţi, scrie publicaţiabritanică, care citează estimări existente pe piaţă.

Potrivit datelor furnizate ZF de RCS&RDS, la finele anuluitrecut compania avea 260.000 de clienţi pe televiziune prin satelitşi 45.000 de clienţi pe cablu TV.

RCS&RDS, cel mai mare operator telecom controlat de un om deafaceri român, a avut anul trecut afaceri de aproximativ 400 mil.euro şi este numărul unu pe piaţa TV din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO