Business Hi-Tech

RCS&RDS are peste trei milioane de abonaţi la serviciile TV

RCS&RDS are peste trei milioane de abonaţi la serviciile TV

Autor: Alina Dan - Mediafax, Adrian Seceleanu

01.10.2012, 16:12 9941

RCS&RDS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, are peste trei milioane de clienţi pentru serviciile TV, a declarat luni într-o conferinţă de presă Bogdan Chiriţoiu - manager al unor proiecte media derulate de companie.

"În prezent, RCS&RDS are o platformă cu peste trei milioane de abonaţi (pentru serviciile TV - n.red.)", a spus Chiriţoiu.

Luând în calcul seria de achiziţii făcute de RCS&RDS în ultimii ani, pe piaţă se estima deja că operatorul avea peste trei milioane de clienţi pe serviciile TV, însă compania nu confirmase aceste date.

RCS&RDS nu a mai comunicat oficial numărul de clienţi pentru serviciile TV de la sfârşitul anului 2009, când avea 2,7 milioane de abonaţi - 1,6 milioane pe cablu TV şi 1,1 milioane pe satelit.

Luând în calcul aceste date rezultă că baza de clienţi pe serviciile TV a RCS&RDS a crescut cu peste 11% în perioada ianuarie 2010-octombrie 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO