Business Hi-Tech

RCS&RDS dezvăluie numărul de clienţi şi pe celelalte linii de business: 2 mil. pe net fix, 2,7 mil. pe cablu TV, 0,7 mil. pe TV satelit şi 1,4 mil. pe telefonie fixă

Valentin Popoviciu

Valentin Popoviciu

Autor: Adrian Seceleanu

21.04.2016, 12:32 2104

Compania de cablu RCS&RDS a ajuns la un portofoliu de peste 2 milioane de clienţi pentru serviciul de internet fix, a anunţat Valentin Popoviciu, vicepreşedintele companiei de cablu în cadrul unei conferinţe de presă.

Operatorul, care oferă foarte rar informaţii despre baza sa de clienţi, a dezvăluit date despre numărul de abonamente şi pentru celelalte servicii: 2,7 milioane de clienţi pe cablu TV, 700.000 de clienţi pe televiziune prin satelit şi 1,4 milioane pe telefonie fixă.

Datele publicate de RCS&RDS arată că operatorul s-a distanţat semnificativ de principalii săi rivali pe două segmente cheie de business - internet fix şi servicii de televiziune. Pe net fix RCS&RDS are cu aproximativ 800.000 mai mulţi clienţi decât Telekom - al doilea jucător de pe acest segment.

Pe segmentul TV RCS&RDS are cu aproximativ 2 milioane de clienţi în plus faţă de Telekom, care este numărul doi şi pe acest segment. Pe segmentul de cablu, RCS are aproximativ 1,8 milioane de clienţi în plus faţă de rivalii de la UPC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO