Business Hi-Tech

RCS&RDS împarte dividende înainte de listarea la Bursă

Zoltan Teszari, fondatorul RCS&RDS

Zoltan Teszari, fondatorul RCS&RDS

Autor: Ioana Nita

05.04.2017, 00:04 3440
RCS&RDS, cea mai mare com­panie de cablu de pe piaţa locală, a convocat Adunarea Generală a Ac­ţionarilor (AGA) pe data de 26 a­prilie în vederea aprobării acor­dării de dividende, conform da­telor din Monitorul Oficial.

„Consiliul de Adminis­tra­ţie al RCS & RDS - S.A.(...), con­voacă, la sediul social din Bucureşti, (...) adunarea ge­ne­ra­lă ordinară a acţio­narilor la data de 26.04. 2017, ora 11.30, cu urmă­toarea or­dine de zi: apro­ba­rea distri­bu­irii sub formă de di­vi­dend a unei părţi din profitul ne­re­par­tizat al So­cietăţii, înregistrat în Exerciţiile finan­cia­re ale anilor precedenţi, pe baza propunerilor Consiliului de Admi­nis­traţie(...).“ Utimele date disponibile arată că în primele 9 luni din 2016, RCS-RDS, care are operaţiuni în România, Ungaria, Spania şi Italia, a ra­portat venituri totale de 617 mil. euro cu un profit operaţional (EBITDA) de 197 milioane de euro. Da­toria netă totală a grupului era de 708 mil. euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO